Bulamaç İlkokulu
Bulamaç Köyü Erciş/Van
.

VİZYON

Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize, insan haklarına saygılı ve duyarlı, olayları inceleyen, araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendi ile barışık, üretken, yaratıcı, yeteneklerinin farkında olan ve geliştiren, spor ve sanatın hayatındaki önemini, gerekliliğini kavrayan çağdaş bireyler yetiştirmektir. Sizin için, sizinle; çevrede, bölgede, ülkede "Model Okul" olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, tüm benliğiyle insan, vatan, millet sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün ”birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisini yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoş, sabırlı, demokratik, ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak "fikirlere saygılı, insan odaklılık, paylaşımcılık, değişim ve yeniliklere açık olmak, verimliliği artırmak, okul aile işbirliği, bilimsellik, üretime (fikir-proje), katılımcılık, şeffaf yönetim, dürüst, güven" inandığımız ilkelerdir.

Normal Öğretim

08:30-14.20